search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Καραλής για Ευρωπαϊκό: Στόχος να κυνηγήσω το ρεκόρ μου (Video)

26.02.2023 12:30
karalis 987- new

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για το τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του. Μετά την 11η θέση στο Βελιγράδι και την 4η στη Γλασκόβη, το 2019, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιό του στη διοργάνωση. 

Ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρηση του για την Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), μίλησε στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

«Στόχος μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μια πολύ καλή επίδοση κι από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά», υπογράμμισε ο νεαρός άλτης του επί κοντώ. 

«Εγώ ξέρω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε… σούπερ», πρόσθεσε.  

Όσο για την απουσία του παγκόσμιου ρέκορντμαν, Άρμαντ Ντουπλάντις; «Σίγουρα ανοίγει μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές, αλλά κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του και να βελτιώσει την ατομική του επίδοση», απάντησε ο Καραλής. 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα αυτό είναι από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα όλων των εποχών»

Παγκόσμιο κύπελλο Κότμπους: Ξανά «χρυσός» ο Πετρούνιας (Video)

Τεντόγλου για Ευρωπαϊκό: «Θέλω το χρυσό μετάλλιο αλλά θα είναι δύσκολο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:59