search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:29
MENU CLOSE

PEGA: Ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη οι Ράμμος, Μενουδάκος, Ανδρουλάκης

27.02.2023 22:24
europarliament

Ενώπιον της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που διερευνά τις υποκλοπές, την PEGA, θα βρεθούν την Τρίτη (28/02) ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Κωνσταντίνος Μενουδάκος και ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος, προκειμένου να μιλήσουν για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στην Επιτροπή θα μιλήσει (στις 10:00 ώρα Ελλάδας) και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης που θα εκπροσωπήσει τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες.

Η ατζέντα προβλέπει ανταλλαγή απόψεων με τον Μάικλ Ο’ Φλάχερτι, επικεφαλής του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA).

Να σημειωθεί πως η πρόσκληση των δύο Ελλήνων αξιωματούχων προέκυψε μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για το εκτεταμένο δίκτυο παρακολουθήσεων και την τελευταία θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής για την παρακολούθηση της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας και του υπουργού εργασίας Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Το απόγευμα της Τρίτης η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ: Σκληρή ανακοίνωση κατά Πολάκη – «Οι δηλώσεις του μάς καλούν σε απάντηση»

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου και Πολάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:28