search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά τηλεοπτικών εκπομπών – «Βολές» στον Δασκαλάκη για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

28.02.2023 11:23
roula new

Βολές σε βάρος παρουσιαστών τηλεοπτικών εκπομπών που παρουσιάζουν τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη για διαρροή στοιχείων της δικογραφίας, εξαπέλυσε ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, απευθυνόμενος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ανέφερε πως καταθέτει μήνυση σε βάρος των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha , του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μega αλλά και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου (είναι ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων), κατηγορώντας ευθέως τον εν διαστάσει σύζυγο της και τους συνηγόρους του για διαρροή μηνυμάτων της κατηγορουμένης.

«Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μανου Δασκαλακη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας υπογραμμίζοντας: «δηλητηριάζονται οι Έλληνες πολίτες και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις και το φαινόμενο να δηλητηριάζεται η ασφάλεια δικαίου…».

Πάντως, η εισαγγελέας της έδρας επί του αιτήματος του κ. Κούγια για διαβίβαση έκθεσης από το δικαστήριο στην Εισαγγελία, ζήτησε την απόρριψή του. «Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κ. Κουτσελινη και όποιος άλλος δημοσιογράφος» ανέφερε η εισαγγελέας και συνέχισε: «Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Την απόφαση επί του αιτήματος θα την λάβει το δικαστήριο.

Νωρίτερα ο νομικός παραστάτης του Μάνου Δασκαλάκη τόνισε πως δεν ευθύνονται για τις διαρροές.

Διαβάστε επίσης

Ηλεία: Νεκρά χιλιάδες καβούρια στην λιμνοθάλασσα Κοτυχίου (Photos)

Έβρος: Τα 4 αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς

Πάτρα: 600 άτομα στα νοσοκομεία το τριήμερο του καρναβαλιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:57