search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα

01.03.2023 22:01
thanasis_new

Η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχει βυθίσει στο πένθος την Ελλάδα, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε μία ανάρτηση και παρέθεσε μία σειρά από στίχους, για να δείξει τα δικά του συναισθήματα για την τραγωδία στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν.

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση της Αρμάνι Μιλάνο – Ανέβασε ελληνική σημαία στα social media

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης

Δυστύχημα στα Τέμπη – Τσιτσιπάς: Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:56