search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στις εκκλήσεις για αίμα – Ουρές στο Ελπίς για τους τραυματίες

01.03.2023 17:32
aima_new

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκτακτη αιμοδοσία του Δήμου Αθηναίων για τις ανάγκες των τραυματιών του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ουρές πολιτών έχουν σχηματιστεί στο Νοσοκομείο Ελπίς, ενώ στην ουρά είναι περισσότερα από 100 άτομα, στην πλειονότητά  τους νέοι. 

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο Ελπίς εφημερεύει και την Πέμπτη (2/3), ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης θα είναι ανοιχτό για αιμοδοσία από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα. 

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκκληση για αίμα – Πού μπορείτε να δώσετε για τους τραυματίες του δυστυχήματος

Δυστύχημα στα Τέμπη: Έρευνα για το πώς τα τρένα βρέθηκαν στην ίδια ράγα – «Πιθανώς οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος» (videos)

Τέμπη: Αγνοούνται δύο Κύπριοι φοιτητές – Έκκληση από τις οικογένειες για πληροφορίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:04