search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Γιατί παραμένει άγνωστος ο αριθμός των επιβατών

02.03.2023 18:17
tempi treno distixima76- new

Αποκαλυπτική ήταν η αυτοψία που διενήργησαν οι αρχές στο σταθμό της Λάρισας και συγκεκριμένα στο γραφείο του σταθμάρχη, προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Πέρα από τον λίγο χρόνο που φέρεται να είχε περάσει ο 59χρονος στη θέση του σταθμάρχη, εξηγείται ο λόγος για τον οποίο παραμένει άγνωστος ο αριθμός των επιβατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ,  το τρένο θα έπρεπε να έχει φτάσει στον εν λόγω σταθμό στις 22:11, αυτός ήταν ο προγραμματισμός. Ωστόσο, λόγω καθυστερήσεων, έφτασε στις 23:05. Ο φόβος των αρχών είναι ότι μπορεί να υπήρχαν άτομα που επιβιβάστηκαν στο τρένο χωρίς να κόψουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εκδοτήρια κλείνουν στις 23:45. Όμως δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει το τρένο απαγορεύεται κάποιος να αγοράσει εισιτήριο από τα εκδοτήρια. Συνεπώς αν κάποιος επιβιβαστεί, αγοράζει το εισιτήριό του επάνω στο τρένο. Κατά τις αρμόδιες πηγές, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει μαζικά, διότι υπάρχει πρόστιμο 10 ευρώ. Κανείς δε γνωρίζει όμως εάν επιβιβάστηκε κόσμος τα τελευταία δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει το τρένο από τον σιδηροδρομικό σταθμό στη Λάρισα.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο σταθμό, καθώς είχαν προηγηθεί εφτά στάσεις μέχρι να φτάσει το τρένο από την Αθήνα στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Πλήρωσαν 50 εισιτήρια θανάτου» – Ξεσπούν οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους (Videos)

Άκης Σκέρτσος: Η ανάρτηση για την απώλεια του αδερφού του – «Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να χάνεις έναν νέο άνθρωπο»

Σέρρες: Σεκιούριτι σε ρόλο σταθμάρχη – Δεν λειτουργούν μπάρες και σήματα και φυλάσσουν διάβαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 18:23