search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 13:29
MENU CLOSE

Λέσβος: Έσερνε το άλογό του δεμένο από το φορτηγό

02.03.2023 00:36
alogo new

Η βάναυση συμπεριφορά του ιδιοκτήτη ενός αλόγου, ο οποίος το είχε δέσει με σκοινί στο πίσω μέρος του φορτηγού του και το υποχρέωνε να ακολουθεί καλπάζοντας με αποτέλεσμα να το εξουθενωθεί, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση όσων είδαν την σκηνή και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο και ο απάνθρωπος Έλληνας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και απελευθέρωσαν το άτυχο ζώο που είχε εξαντληθεί, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό τσουχτερό πρόστιμο για την κακομεταχείριση του αλόγου του, η κηδεμονία του οποίου του αφαιρέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος και το βαγόνι σχεδόν ανατινάχθηκε», περιγράφει επιβάτης (Video)

Απεργία: Ακινητοποιούνται την Πέμπτη οι σιδηροδρομικοί – «Σήμερα η οικογένεια μας είναι φτωχότερη»

Η συγκλονιστική εικόνα της κολλεκτίβας Beetroot για την τραγωδία στα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 13:29