ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:07
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για την υγεία του - Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο

03.03.2023 18:37

Αίσιο τέλος έχει όπως φαίνεται, η τελευταία περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η κατάστασή του αν και θεωρήθηκε κρίσιμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.

H Έλενα Μαστραγγελή, η σύντροφός του επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του, αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται πλέον σε κανονικό δωμάτιο στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Η Έλενα Μαστραγγελή δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, στηρίζοντάς τον κι αυτή τη φορά στην περιπέτεια της υγείας του

Πριν μερικές ημέρες η σύντροφος του παρουσιαστή, είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», για το τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του:

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση» και συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τέλος, η ίδια είχε υπογραμμίσει ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Μακόναχι: Σε πτήση τρόμου η σύζυγός του, Καμίλα Άλβες – Το βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το αεροπλάνο (Video)

Μίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε σειρές και ταινίες» (Video)

Μπρους Γουίλις: Εθεάθη πρώτη φορά δημοσίως μετά τη διάγνωσή του με άνοια (Photo)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:57
Exit mobile version