ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 00:27
MENU CLOSE

Νίκη Κεραμέως: «Ήμουν σπίτι μου» - Η δημόσια συγγνώμη της Αναστασίας Γιάμαλη (Photos)

04.03.2023 17:26

Μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού του «Kontra24» που προβλήθηκε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη υποστήριξε λανθασμένα πως η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως συμμετείχε σε προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης (2/3) σε κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά παρά το Εθνικό Πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη. Ζήτησαν συγγνώμη οι δημοσιογράφοι γεγονός που αναγνώρισε και η ίδια η Κεραμέως.

«Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο Kontra24 για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά. Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά.
@AGiamali. Και όλως τυχαίως η εφημερίδα @DimokratiaGr έχει ακριβώς την ίδια δήθεν είδηση – και αναφέρεται σε εκδήλωση στο Βάρσο Κηφισιάς που όμως έγινε Τρίτη πριν το δυστύχημα και όχι Πέμπτη!»,
σημείωσε στην ανάρτησή της.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Γιάμαλη, με δική της ανάρτηση, τόνισε: «Το λάθος πρέπει να αναγνωρίζεται και να διορθώνεται, ειδικά όταν δεν γίνεται με πρόθεση. Η αναφορά κατα τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής σχετικά με την παρουσία της κ. @nkerameus σε κλειστη εκδήλωση στην Κηφισιά κατα τη διάρκεια του εθνικού πένθους ήταν λάθος».

Έπειτα από αυτό η υπουργός Παιδείας επανατοποθετήθηκε λέγοντας ότι η παραδοχή αποτελεί ένα βήμα προς της σωστή κατεύθυνση. Τόνισε επίσης πως περιμένει αντίστοιχη διάψευση και από την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Μάντζος για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Γιατί δεν ακούσαμε τόσο καιρό τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσει την Επιτροπή – Δεν μπορεί ο ελεγχόμενος να διορίζει τον ελεγκτή του»

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει σταδιακά του τόνους για τα Τέμπη – Για ποιους λόγους μιλά για προσπάθεια συγκάλυψης

ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 00:22
Exit mobile version