search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:41
MENU CLOSE

Ιστορική συναυλία στο Λονδίνο για τη στήριξη της Ουκρανίας – Στα πρότυπα του «Live Aid»

06.03.2023 16:39
wembley_live_ukraine_0603_1200-700_new

Μία ιστορική συναυλία προγραμματίζεται για το καλοκαίρι στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να βρεθούν μαζί στη σκηνή οι Pink, The Rolling Stones, The Killers και U2 για να υποστηρίξουν την Ουκρανία.

Οι αστέρες της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως γράφει η Sun, στοιχίζονται για τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση, στα πρότυπα του «Live Aid», που θα γίνει στις 24 Ιουνίου. Η πρωτοβουλία θα ονομαστεί «Lviv Aid», από την ουκρανική πόλη που έχει δεχτεί τα πυρά των Ρώσων.

Η συναυλία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο, σε μία προσπάθεια να σταλεί ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα στον Βλαντίμιρ Πούτιν. Πηγή την οποία επικαλείται η Sun, είπε ότι «θα είναι ένα τεράστιο γεγονός, με ονόματα πρώτης γραμμής σε παγκόσμιο επίπεδο».

Εκτός από τους Pink, The Rolling Stones, The Killers και U2 στη σκηνή είναι πιθανό να βρεθούν και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Adele, Sir Paul McCartney και Noel Gallagher.

«Είναι κάτι που οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εδώ και καιρό, αλλά τώρα πλέον ορίστηκε η ημερομηνία και κλείστηκε το στάδιο Γουέμπλεϊ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

«Για καλλιτέχνες όπως οι U2 και ο Μπόνο, που έχουν εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις τους για τον πόλεμο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εξακολουθήσουν να τονίζουν στη Βρετανία τη σοβαρότητα της κατάστασης στην Ουκρανία. Ένα γεγονός τέτοιας εμβέλειας θα αποτελέσει πραγματική πολιτική πίεση για τους Ρώσους», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η συναυλία «Live Aid» είχε γίνει στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, για τη συγκέντρωση βοήθειας για τα θύματα του λιμού στην Αιθιοπία, το 1985.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία – Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος αμφισβητεί τον «σουλτάνο» Ερντογάν (Video)

Toblerone: «Θύμα» της παγκοσμιοποίησης η γνωστή σοκολάτα (Video)

ΗΠΑ: Ελεύθερος, μετά απο 38 χρόνια στη φυλακή για ένα εγκλημα που δεν έκανε, o Mόρις Χάστινγκς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07