search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στην πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου στην Καρδίτσα ο Αλέξης Τσίπρας

09.03.2023 16:12
tsipras kideia tempi – new

Στην πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου, εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που τελέστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας.

O 34χρονος Βάιος Βλάχος βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62 με τη σύντροφό του και το σκυλάκι τους. Ο Βάιος έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ενώ η κοπέλα του νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και το σκυλί τους επιβίωσε της σύγκρουσης.

Τον Βάιο έψαχνε ο αδερφός του Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αργεντινή, μέσω Twitter τις δύσκολες εκείνες ώρες που αγνοούνταν η τύχη πολλών από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας. 

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Βάιου Βλάχου είχε ζητήσει να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμό, τα οποία θα δοθούν δωρεά για υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ με κατεύθυνση Τεχνική Γεωλογία και Περιβάλλον.

Όπως έγραψε ο αδερφός του στο Twitter, o Βάιος είχε βγάλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και από τότε εργαζόταν σε μελέτες αποκατάστασης και έργων ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια διαφόρων υποδομών. Από τραγική σύμπτωση της μοίρας, είχε μάλιστα κάνει και μέρος της πρακτικής του στις σήραγγες των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε τη Δευτέρα και στην κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, καθώς γνώριζε τον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου σε Τσαπανίδου: «H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα τρένα λειτουργούσαν τέλεια επι των ημερών του»

Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα – Τι είπε ο Μητσοτάκης στο Υπουργικό

Τζαβάρας: «Εσείς πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:18