search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Τέμπη: «Την έβαλα στο τρένο χαμογελαστή και μου έφεραν πίσω ένα φέρετρο» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας (Video)  

09.03.2023 08:22
19xroni new

Έχασε την 19χρονη κόρη του και αναζητάει απαντήσεις. Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστασίας Παπαγγελή που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο ίδιος μιλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η κόρη του επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, αλλά δεν έφτασε ποτέ, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

Ο τραγικός πατέρας περιέγραψε την τελευταία συνομιλία μαζί της όταν ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη.

«11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα», είπε ο τραγικός πατέρας

«Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω! Θέλω να πάρω μια απάντηση.

Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;», είπε ο Ηλίας Παπαγγελής.

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε πως «πέραν του σταθμάρχη που κρατείται προσωρινά, υπάρχουν και άλλες ευθύνες. Όλοι περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις»

Διαβάστε επίσης

Χωρίς τρένα και προαστιακό μέχρι τη Παρασκευή – Συνάντηση σήμερα σιδηροδρομικών με Γεραπετρίτη

Δυστύχημα στα Τέμπη: Παραδόθηκαν τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων στην ανακρίτρια

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά μετά την πορεία για τα Τέμπη – Συλλήψεις και προσαγωγές στην Αθήνα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09