search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Αντίνοος Αλμπάνης: «Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό» (Video)

11.03.2023 23:15
albanis

Για την περιπέτεια της υγείας του και την αλλαγή της κοσμοθεωρίας του, για την επιτυχία του «Maestro» και για την υγιή σχέση που του λείπει από τη ζωή του μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Dot ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι μια σχέση. Πρέπει να διαθέτουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει νόημα η ζωή. Από τη λήξη της προηγούμενης σχέσης μου μέχρι τώρα… Οι άνθρωποι πρέπει να βρούνε λίγο τις ισορροπίες τους, να τοποθετηθούν. Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό και μπορεί να οδηγηθώ σε λάθος σκέψεις», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Μπορεί να έχεις πληγωθεί από αυτήν τη σχέση και να πίστεψες ότι τα θετικά της είναι περισσότερα από τα αρνητικά της. Μπορεί να μην ισχύει και να μη σκέφτεσαι καθαρά, ειδικά μετά τον χωρισμό. Είναι εύκολο να πεις ότι εγώ δεν μπλέκω ξανά σε σχέση γιατί είναι καταστροφικό. Όχι να ξαναμπείς σε σχέση και να ξανακαταστραφείς. Η σχέση είναι και συνεργασία και θέλει δουλειά. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι, ξυπνάμε και άλλοι», σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια» – Η απάντηση για το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Κρατερός Κατσούλης: «Θα παραμείνω θυμωμένος – Δεν δεχόμαστε πια αυτή τη χυδαιότητα!» (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εμένα δεν με παρενόχλησαν ποτέ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:43