search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:14
MENU CLOSE

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» – Μαζικό το συλλαλητήριο για τα Τέμπη (Photos)

12.03.2023 15:40
silla

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο και η πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία.

Πάνω από 20.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα στις 12:00, μετά το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ, εργατικών σωματείων, φορέων, μαθητών και φοιτητών για να διαδηλώσουν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

 «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», «Σήψη και μπόχα το σύστημα εκπέμπει, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα Τέμπη», «Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία» και «Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», είναι μερικά από τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν επίσης το ΜέΡΑ25, οργανώσεις της Αριστεράς καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, με θέμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πλέον ανοικτοί είναι όλοι οι σταθμοί του Μετρό με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας . Η κίνηση διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό. Επίσης, αποκαταστάθηκε η κίνηση των συρμών και στο δίκτυο του Τραμ, με τερματικό σταθμό και πάλι τη στάση «Σύνταγμα».

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Πέθανε στα 93 της η τελευταία από τις τρεις «γιαγιάδες της Συκαμνιάς»

Πατήσια: Γονείς κλείδωσαν τα παιδιά τους στο μπαλκόνι και έφυγαν από το σπίτι

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα δυο υπηρεσιακά στελέχη του ΟΣΕ που μπαίνουν στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:13