search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Κατακερματισμός τηλεθέασης το τριήμερο και έκπληξη από τον «Εκατομμυριούχο»

13.03.2023 20:58
ekatommyriouxos new

Χωρίς απρόοπτα κύλησε η Παρασκευή με το τηλεοπτικό κοινό να δίνει την «ψήφο» του στα γνωστά προγράμματα του prime time με το «Σασμό» και τη «Γή της ελιάς» να μοιράζονται σχεδόν εξ ημισείας τις περισσότερες προτιμήσεις στο διάστημα 21.00- 22.40.

Χωρίς το «Survivor all star» στο τηλεοπτικό μενού της ημέρας, το «MasterChef» διακρίθηκε σε πέμπτη προτίμηση της ημέρας. Γενικώς ο πλειονότητα των διακεκριμένων προγραμμάτων καταφέρνει να συγκεντρώνει από 640.000 έως 495.000 τηλεθεατές.

Το Σάββατο η υψηλότερη τηλεθέασης ήταν 6,9%, σύμφωνα με τη Nielsen, και σημειώθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Τηρουμένων των αναλογιών τα φαντασμαγορικά σόου «The Voice» και «The Just the 2 of us» υπέστησαν ήττα με πιο εκκωφαντική εκείνη του προγράμματος του Alpha το οποίο προτίμησαν μόλις 455.000 τηλεθεατές. Καλύτερη τηλεθέαση είχε το «Kitchen lab». Για Σάββατο βράδυ μονοψήφιες τηλεθεασεις σημαίνουν «πατατρακ».

Ο δείκτης της Nielsen κινήθηκε σε ένα επίπεδο παραπάνω την Κυριακή. Το «Survivor all star» ήταν τρίτο μεν σε προτιμήσεις αλλά με μονοψήφιο ποσοστό τηλεθέασης καθώς χθες υπήρχε έκτακτο επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Αν και σε δύσκολη ώρα και δύσκολο- ευαίσθητο- θέμα, η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» αποτέλεσε την έβδομη επιλογή των τηλεθεατών για την ημέρα. Ήταν μια έρευνα του Σταύρου Θεοδωράκη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη με μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν. Οι περίπου 560.000 που ξενύχτησαν και την είδαν είναι ένδειξη- μήνυμα ότι όταν υπάρχει κάτι αξιόλογο δημοσιογραφικά στην τηλεόραση ο κόσμος θα καθίσει να το δει έστω και νυχτιάτικα.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Συνέντευξη την Τρίτη στο Mega με Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη

«Τελειώνει» ο Νίκος Μουτσινάς από τον Σκάι; – Τα σενάρια για το επόμενο βήμα του

Ο Alpha δεν πήγε πουθενά το τριήμερο – Παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:58