search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53
MENU CLOSE

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Παραπέμπεται σε δίκη – Καταγγέλλει βίαιη προσαγωγή από την Αστυνομία (Video)

13.03.2023 19:30
tremopoulos astynomia876- new

Αστυνομική βία καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος κατά την προσαγωγή του μαζί με άλλα 13 άτομα που συνελήφθησαν τελικά μετά από διαμαρτυρία ενάντια στην κοπή δένδρων στην πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη σύλληψή τους αφέθηκαν ελεύθεροι, μέχρι να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών άσκησε σε βάρος των επτά γυναικών και επτά ανδρών που συνελήφθησαν, ποινική δίωξη για παράνομη βία.

Επιπλέον στον Μιχάλη Τρεμόπουλο ο οποίος είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» ασκήθηκε ποινική δίωξη για βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), απόπειρα σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.

Νωρίτερα, κατά την προσαγωγή των 14 ατόμων οι αστυνομικοί μπροστά στις κάμερες «έσυραν» προς τα περιπολικά τους διαμαρτυρόμενους, προκαλώντας οργή σε όσους βρίσκονταν στην πλατεία.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο του ΟΡΕΝ αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να απομακρύνουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο επιτρέποντας του, στη συνέχεια, να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και να παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όταν, όμως, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε αστυνομικοί «έσυραν» μέχρι το περιπολικό τον Μιχάλη Τρεμόπουλο. Την ίδια πρακτική ακολούθησαν οι αστυνομικοί και με τις υπόλοιπες προσαγωγές.

Η διαμαρτυρία των μελών των οικολογικών οργανώσεων ενάντια στην κοπή 41 δένδρων από την πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς ξεκίνησε από τις 7 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές και στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – «Ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές» (Video)

ΟΣΕ: Εμπορική αμαξοστοιχία επιχείρησε να κινηθεί σε μη τηλεδιοικούμενο τμήμα – Η καταγγελία των μηχανοδηγών

Δίκη για Μάτι: «Το Λιμενικό ενημερώθηκε για ανθρώπους στη θάλασσα από τη Δανία» κατέθεσε ο δικαστικός πραγματογνώμονας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53