search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο Έντι Ράμα – Οι συναντήσεις με Μητσοτάκη, Σακελλαρόπουλου και η… σημαντική εκδήλωση στο Ζάππειο 

13.03.2023 06:30
rama_mitsotakis_new

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την άλλη Δευτέρα για διήμερη επίσκεψη ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα. 

Ο κ. Ράμα σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη αφού μεταξύ άλλων προγραμματίζει και την έκθεση ζωγραφικής με δικά του έργα στο Ζάππειο.

Οι σχέσεις των Αλβανίας – Ελλάδας βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ράμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει βρεθεί δις στην Αλβανία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Ράμα θα δει τον Νίκο Δένδια στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ανοίξει η έκθεση του στο Ζάππειο Μέγαρο σε μία ειδική εκδήλωση, όπου θα βρεθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι δύο Πρωθυπουργοί θα κάνουν και κοινές δηλώσεις. 

Την Τρίτη 21 Μαρτίου θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα. 

Διαβάστε επίσης:

Το «πολιτικό καφενείο» του ΠΑΣΟΚ

Γκάρι Λίνεκερ: Παρομοίασε την Αγγλία με τη Γερμανία του 1930

Η μακρά διαδρομή του Ευάγγελου Αντώναρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:13