search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

14.03.2023 15:56
listeia ilioupoli- new

Στη σύλληψη δύο 17χρονων για ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00, δύο 17χρονοι, με την απειλή όπλου και φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη και αφού απείλησαν την φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα.

Από τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ ο φαρμακοποιός που κλήθηκε να αναγνωρίσει ανάμεσα τους τους δράστες αναγνώρισε τον έναν.

Ο ανήλικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, ενώ αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος δράστης 17ετων, ο οποίος παραδόθηκε. 

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που με την απειλή όπλου οι δύο 17χρονοι πραγματοποιούν τη ληστεία στο φαρμακείο στην Ηλιούπολη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες και μάσκες για τον κορωνοϊό μπαίνουν στο κατάστημα, ενώ ο ένας με παρατεταμένο το όπλο κατευθύνεται στην φαρμακοποιό που βρίσκεται πίσω από το γκισέ.

Ο δεύτερος φαίνεται πως έχει τον ρόλο του τσιλιαδόρου, καθώς κάνει βόλτα στο φαρμακείο, ώστε να εντοπίσει αν υπάρχουν και αλλά άτομα μέσα σε αυτό.

Ο 17χρονος με την απειλή όπλου ζητάει επίμονα τις εισπράξεις της ημέρας, ενώ στρέφει το όπλο και κατά ενός άλλου προσώπου που έτυχε να βρίσκεται στο φαρμακείο εκείνη την ώρα.

Η φαρμακοποιός του δίνει τα χρήματα, αλλά ο 17χρονος είναι «βιαστικός» και βάζει το χέρι μέσα στην ταμειακή μηχανή για να τα πάρει όλα.

Αφού αδειάζει το ταμείο με γρήγορες κινήσεις, τρέπεται σε φυγή με τον συνεργό του.

Μετά από αναζητήσεις της ΕΛΑΣ εντοπίστηκε ο ένας δράστης της ληστείας όπου πάνω του βρέθηκαν ένα όπλο ρέπλικα, μια φωτοβολίδα και χρήματα , ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: Το παιδί δεν έπρεπε να πάθει ανακοπή – Η εσκεμμένη ασφυξία είναι αιτία ανακοπής, κατέθεσε παιδίατρος

Τέμπη: Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα στον Αξιό ποταμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:40