search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Βόλος: Κρατούμενος απέδρασε από το κρατητήριο με… τηλεκάρτα

18.03.2023 11:53
peripoliko2 new

Τη σύλληψη του αστυνομικού που ήταν σκοπός στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, όταν απέδρασε 48χρονος, διέταξε η Εισαγγελία Βόλου.

Ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και ο δραπέτης που άνοιξε την πόρτα του κρατητηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, με τηλεκάρτα οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για διάφορες υποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που έχει εμπλακεί δεκάδες φορές σε ακραίες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ενώ έχει απειλήσει και Εισαγγελέα. Ο 48χρονος εκτίει ποινή στις φυλακές Λάρισας, από όπου επίσης έχει δραπετεύσει και προχθές είχε μεταφερθεί στο Βόλο για να δικαστεί για μια ακόμη υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη δίκη, δεν του επιτρέπουν να «μετακομίσει» στις φυλακές της Νιγρίτας όπου κατά τη γνώμη του θα ήταν καλύτερα.

Τον πέρασε για επισκέπτη

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 48χρονος απέδρασε προχθές στις 5 το απόγευμα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Άνοιξε την πόρτα με τηλεκάρτα και έφυγε σαν «κύριος» ενώ ο σκοπός της πύλης θεώρησε ότι αποχωρούσε από το αστυνομικό μέγαρο επισκέπτης.

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η απόδρασή του, σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του. Μετά από 4 ώρες εντοπίστηκε τελικά στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου και Μικρασιατών.

Ο 48χρονος έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη. Μόλις την περασμένη Παρασκευή, του είχε επιβληθεί νέα ποινή 18 μηνών με αναστολή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον έκρινε για μια ακόμη φορά ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Έβαλαν βάρδια τον 59χρονο σταθμάρχη πριν λάβει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής του

Κρήτη: Κατολίσθηση και ακυρώσεις πτήσεων λόγω ισχυρών ανέμων

«Φοβήθηκα, δεν είχα άλλη επιλογή» – Τι υποστήριξε ο αστυνομικός που οδηγούσε τον γερανό στην πορεία για τα Τέμπη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09