search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Λευκό τιγράκι: Ελπίδα από τις εξετάσεις – Μπορεί και να σωθεί

19.03.2023 12:17
tigraki_attiko

Ελπίδες να σωθεί τελικά το λευκό τιγράκι, που εγκατέλειψαν παράλυτο, έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, διαφαίνονται από τις διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για την κατάσταση της υγείας του, όταν και θα τις έχουν δει εξιδεικευμένοι γιατροί στο εξωτερικό.

Σε ανακοίνωσή του στα social media το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναφέρει ότι το ζώο υπεβλήθη σε διαγνωστικές εξετάσεις την περασμένη εβδομάδα, ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού και ότι ενδεχομένως να μεταφερθεί σε άλλη χώρα.

Για τα προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει το τιγράκι, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναφέρει ότι, αντιμετωπίζει προβλήματα στη λεκάνη, τη σπονδυλική στήλη και αλλού και ότι το εμποδίζουν ακόμη και στην αναπνοή και στην τροφή, καθώς πιέζουν τα όργανά του. Η κατάστασή του όπως σημειώνεται είναι σοβαρή.

Το τιγράκι κατά τη διαδικασία υποβολής σε αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Στο μεταξύ, εντείνονται οι έρευνες της Εισαγγελίας για τον εντοπισμό αυτών, που το εγκατέλειψαν κάτω από τον κάδο απορριμμάτων του Αττικού Πάρκου, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – στα χέρια της Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστασίας Μασούρα, που εποπτεύει τις έρευνες, που διενεργεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σταθουλοπούλου, έχει φτάσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς επίσης και στοιχεία, για αλλοδαπό διακινητή άγριων ζώων, που είναι θύματα παράνομου εμπορίου!

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΣΠ: Σεισμικά ευάλωτη η χώρα – Το 78% των κατασκευών με αντισεισμικό κανόνα πριν το 1959

Τέμπη: «Έφτασα μαμά» – Μαθητές διασκεύασαν το «φιλαράκι» (Video)

Μαυροειδάκος: «Άκρως επαγγελματική» η συμπεριφορά του οδηγού του γερανού – «Σωστά παρέσυρε τους κάδους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15