search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Τέμπη: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου» – Συγκινεί η μητέρα του 20χρονου που σώθηκε από το 1ο βαγόνι

19.03.2023 08:29
gerasimos_iasonas_georgiadis_new

Μήνυμα στους γιατρούς και στον κόσμο που προσεύχεται για την ανάρρωση του παιδιού της έστειλε, μέσω τρίτου, η μητέρα του 20χρονου φοιτητή Γεράσιμου Ιάσονα -του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή τη στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του Mega.

Ο 20χρονος φοιτητής, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του πρώτου βαγονιού κατά τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων, έγινε ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού που δεν έχασε ακαριαία τη ζωή του. Τραυματίστηκε σοβαρά και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γονείς του παραμένουν νυχθημερόν έξω από τη ΜΕΘ και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Επιστρέφει η άνοιξη – Άνοδος της θερμοκρασίας (Video)

11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Στις 9 το πρωί η εκκίνηση – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:38