search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Μπλεξίματα για τη Μπαρτσελόνα: Η UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για την υπόθεση Νεγκρέιρα

23.03.2023 18:55
barcelona_new

Μπλεξίματα για τη Μπαρτσελόνα αναφορικά με φερόμενες πληρωμές στον Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, καθώς την υπόθεση έβαλε στο «μικροσκόπιο» η UEFA.

Η εμπλοκή των «μπλαουγκράνα» στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία συγκλονίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Όπως γνωστοποίησε εκείνη με ανακοίνωσή της, «ανέθεσε σε επιθεωρητές της Πειθαρχικής Επιτροπής να διενεργήσουν έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανονισμών της UEFA από την Μπαρτσελόνα».

«Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα θα γίνουν διαθέσιμες εν ευθέτω χρόνω», επισημαίνεται ακόμη στο σχετικό κείμενο.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Νεγκρέιρα, φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα για θέματα διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν ο σύλλογος και ο διαιτητής.

Διαβάστε επίσης:

Ποδοσφαιριστής στο Βιετνάμ την είδε… Ρονάλντο και έφυγε με… φορείο (Video)

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν εμβολιάστηκα»

NBA: Σε συζητήσεις ο Μάικλ Τζόρνταν με Έλληνα δισεκατομμυριούχο για την εξαγορά των Χόρνετς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:05