search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Γρεβενά: Η ώρα της απολογίας για τον πατέρα που κατηγορείται ότι βιάζε την ανήλικη κόρη του

24.03.2023 09:43
viasmos new

Το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας Γρεβενών θα περάσει σήμερα το μεσημέρι ο 41χρονος πατέρας, από χωριό των Γρεβενών, προκειμένου να απολογηθεί για την σεξουαλική βία σε βάρος της ανήλικης κόρης του, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Το νεαρό κορίτσι, μαθήτρια σήμερα της τρίτης Λυκείου με την συμπεριφορά της προξένησε το ενδιαφέρον της κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου του σχολείου όπου μετά από συζητήσεις τους εκμυστηρεύτηκε τα περιστατικά της σεξουαλικής βίας από τον πατέρα της που ξεκίνησαν το 2018.

Ο 41χρονος, που έχει άλλα δύο παιδιά στην ηλικία των 18 και 5 ετών, συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Γρεβενών με τις κατηγορίες «του βιασμού της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο, και σωματικές βλάβες σε αδύναμο άτομο». Έλαβε δύο φορές προθεσμία για να απολογηθεί ενώ μέχρι στιγμής αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο προπονητής Τάε Κβον Ντο – «Ανοίγει» η έρευνα, στο «μικροσκόπιο» κινητά και υπόλογιστές

Νέα Σμύρνη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα οι σταθμάρχες και ο επιθεωρητής ΟΣΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54