search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Τέλος στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης στη Χαλκιδική – Στη Γαλλία η μητέρα και η 3χρονη κόρη της – Επικοινώνησε με τις αρχές

24.03.2023 14:54
gallida_arpagi

Καλά στην υγεία της είναι η 3χρονη που εξαφανίστηκε από τη Χαλκιδική και υπήρχαν ενδείξεις ότι την είχε πάρει η μητέρα της και είχαν διαφύγει στη Γαλλία.

Η 26χρονη Ελληνογαλλίδα, η οποία συζούσε με έναν Ελληνα στη Χαλκιδική και είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, είχε εξαφανιστεί με το παιδί την περασμένη Τρίτη. Ο σύντροφός της, έκανε μήνυση για αρπαγή και ειδοποιήθηκε και η Interpol.

Σήμερα, η 26χρονη επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ μέσω βιντεοκλήσης για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά, ενώ ενημέρωσε και τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού κοριτσιού ότι βρίσκεται στη Γαλλία.

Το γεγονός ότι πριν την εξαφάνισή της στην Χαλκιδική είχε μεταβεί οδικώς ο πατέρας της από τη Γαλλία και μετά την εξαφάνιση δεν απαντούσε στις κλήσεις των αστυνομικών, ενίσχυε από την αρχή το σενάριο ότι είχε διαφύγει στη γενέτειρά της.

Εις βάρος της 26χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί. 

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Στο χειρουργείο η 10χρονη που πυροβολήθηκε από τον αδερφό της – Υπό κράτηση ο παππούς τους

Νέα Σμύρνη: Μάρα Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο – «Δεν είχαμε απειλές, ούτε μίση» (video)

Τέμπη: Νέα προθεσμία για τους δύο σταθμάρχες – Πότε απολογούνται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:46