search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:54
MENU CLOSE

Λοβέρδος: «Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να τους φας εύκολα» (Video)

27.03.2023 13:44
andreas_loverdos

Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα γράφτηκαν και συζητήθηκαν τις προηγούμενες μέρες ακόμα και για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, ήρθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο.  

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέσα από τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ήθελε να δώσει τέλος στις όποιες κουβέντες έγιναν σημειώνοντας: «δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να τους φας εύκολα. Δεν βλέπω και το λόγο. Δίνω τη μάχη απ’ όλες τις θέσεις. Με τις γραμμές του κόμματος μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματος μου. Πέρασα όλες τις στιγμές του 2009 – 2014 στην πρώτη γραμμή». «Δίνω μάχη μίας απόλυτης κριτικής σε μία αποτυχημένη κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος. 

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη πως δε θα δεχθεί Πρωθυπουργό «Μητσοτάκη ή Τσίπρα», ο κ. Λοβέρδος είπε: «κανένας από εμάς δεν ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα. Είπε κάτι ο κ. Τσίπρας το οποίο μου άρεσε: όλα τα κόμματα κάνουν μία πολιτική ανταγωνισμού, προεκλογικά». 

«Ό,τι είχα να πω το είπα. Έβαλα τελεία. Δεν πρόκειται να δημιουργήσω εσωκομματικά προβλήματα», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θέλοντας έτσι να δώσει ένα τέλος στην τρικυμία που υπήρξε τις προηγούμενες μέρες. «Σχολίασα με επάρκεια και ακρίβεια. Δε θα επιμείνω. Δε θα ρίξω λάδι στη φωτιά. Άκουσα και τον κομματικό αντίλογο», πρόσθεσε.  

«Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές. Δίνουμε τη μάχη της Κυριακής», κατέληξε.   

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος για Τέμπη: Ένα γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (Videos)

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις για την υπόθεση παρακολούθησης της Άρτεμις Σίφορντ»

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:53