search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:47
MENU CLOSE

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε… Σταμάτη Κόκοτα στον Λευκό Οίκο (photos/video)

30.03.2023 10:44
rita_wilson2

Με λαμπρότητα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο η ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή που αποδίδει η αμερικανική κυβέρνηση στον ελληνισμό, καθώς η ελληνική και η ιρλανδική κοινότητα είναι οι μόνες εθνικές ομάδες στις ΗΠΑ που γιορτάζουν κάθε χρόνο την εθνική τους επέτειο στον Λευκό Οίκο. 

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, τα φώτα στράφηκαν στη γνωστή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, η οποία συνοδευόταν από τον χολιγουντιανό αστέρα και σύζυγό της Τομ Χανκς.

Η Γουΐλσον ανέβηκε στη σκηνή και κάπως έτσι οι μελωδίες του γνωστού τραγουδιού του Σταμάτη Κόκοτα «μια παρένθεση και μόνο» άρχισαν να ταξιδεύουν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, καθώς η ηθοποιός επέλεξε να ερμηνεύσει για πρώτη φορά δημόσια ένα τραγούδι στα ελληνικά, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν εμφανίστηκε να αστειεύεται ευδιάθετος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, λέγοντας «το ταλέντο σου είναι εκπληκτικό, αλλά το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι το γούστο σου στους άντρες», ενώ σε άλλο σημείο ανάφερε «είμαι λίγο ανήσυχος, η αδερφή μου (Βάλερι) κάθεται δίπλα στον Τομ Χανκς».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τον Τομ Χανκς να τους συνοδεύσει στη σκηνή, με τον γνωστό ηθοποιό να παίρνει τη σκυτάλη και να λέει «ναι δεν είμαι Έλληνας, αλλά είχα την καλή ιδέα να παντρευτώ μια Ελληνίδα».

Τόσο η Ρίτα Γουΐλσον όσο και ο Τομ Χανκς απέκτησαν τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα το 2020.

Διαβάστε επίσης:

Τελικά θα ασκηθεί δίωξη στον Τραμπ; Τι γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Νεκροί μετανάστες στο Μεξικό: Έρευνα για ανθρωποκτονία κατά συρροή μετά το βίντεο από τη φωτιά

Ερντογάν: Πιθανή επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία με αφορμή τα εγκαίνια στον πυρηνικό σταθμό του Ακούγιου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44