search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:05
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρός λοχαγός – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης

31.03.2023 16:44
stratos876- new

Τη ζωή του έχασε 49χρονος λοχαγός που υπηρετούσε σε μονάδα της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, ο λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ήταν μέσα στο στρατόπεδο, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Στη συνέχεια εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε το πρωί της Παρασκευής.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κωστοπούλου για αποφυλάκιση του μεσίτη: Η Δικαιοσύνη όχι μόνο έχει πιάσει πάτο, αλλά σκάβει για να κατέβει πιο χαμηλά

Θεσσαλονίκη: Νεκρή νεαρή γυναίκα – Έπεσε από ταράτσα κτιρίου (Video)

Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50