search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Η κόρη του διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές – «Είναι ενοχλημένος» (video)

31.03.2023 13:52
vasilis_karras

Η είδηση ότι ο Βασίλης Καρράς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μετά την ανάρτηση του Δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο τραγουδιστής δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει… στίβο και να εγκαταλείψει τις πίστες για την πολιτική ακόμη και για τη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπάει.

Η κόρη του μάλιστα επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως η κόρη του τραγουδιστή «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική, έστω και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. […] Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Διαβάστε επίσης:

Ξένια Κουναλάκη για αποτέφρωση του πατέρα της: «Με ικανοποίησε ότι τον αποχαιρέτησα με έναν τρόπο που ταίριαζε στον χαρακτήρα του»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μήνυση και αγωγή στον Γιώργο Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη (video)

Τέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή του ΟΣΕ – «Ο σταθμάρχης μου είπε “δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45