search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Πήγαμε στο σπίτι του Ατζούν κι η παραγωγή μας είπε κανονίστε κακομοίρηδες μην κλέψετε τίποτα» (Video)

01.04.2023 12:33
papadopoulou

Για το Survivor και τον Ατζούν μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι υπήρξαν παίκτες, οι οποίοι έκλεψαν πράγματα από το σπίτι του τούρκου παραγωγού.

«Είχαμε πάει κι εμείς πέρυσι στο σπίτι του Ατζούν. Είχε πάει στο Μαϊάμι και συνηθίζει όταν πηγαίνει στο Μαϊάμι να θέλει να μαζέψει τα παιδιά για μια ώρα, να τους προσφέρει ένα cheesecake, και φεύγοντας, μας είπαν τα παιδιά της παραγωγής, κακομοίρηδες μου κανονίστε μην κλέψετε τίποτα, γιατί σε προηγούμενες χρονιές είχε γίνει αυτό», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στην συνέχεια, τοποθετήθηκε για όσα ανέφερε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του και πως θα χειριζόταν η ίδια την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά» (Video)

Μελίνα Νικολαΐδη: Παρακολούθησε την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη με τον σύντροφό της

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Πέθανε τόσο γρήγορα και ξαφνικά – Δεν πρόλαβα να του πω τίποτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:48