search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:52
MENU CLOSE

Έφη Πίκουλα κατά Γιώργου Λιάνη: «Είναι ντροπή, τι θέλει να δείξει;» (Video)

02.04.2023 13:06
pikoula

Κατά του Γιώργου Λιάνη για την πρόσφατη αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Έφη Πίκουλα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε στη «δική» της Αλίκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μοναξιά, μετά το θάνατο του Τάκη Βουγιουκλάκη.

«Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης, επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Το ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Αναφερόμενη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Έφη Πίκουλα είπε: «Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Σαν παρουσιαστής δεν είναι του γούστου μου» (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν» (Video)

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Δεν κάνω πίσω για κανέναν» διαμηνύει, μετά τις δηλώσεις Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:52