search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:19
MENU CLOSE

Ανδρέας Παπανδρέου: Θραύση κάνουν τα γυαλιά του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό (photos)

06.04.2023 12:28
andreas-papandreou_gialia_0604_new

Θραύση κάνουν τα εμβληματικά γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚΑνδρέα Παπανδρέου, σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 5.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaid.

Στην ίδια δημοπρασία εκτίθενται αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου, είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι’ αυτά 10.000 ευρώ.

credit: creaid.com

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Πρινς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ναόμι Κάμπελ, Λιονέλ Μέσι, Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρία Κάλλας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σοφία Βεργκάρα, Νικόλ Σέρζινγκερ, πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους. Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Τραπεζικοί λογαριασμοί: Πώς να μην πέσετε θύματα ηλεκτρονικής απάτης και τους βρείτε… άδειους

ΟΑΣΑ: Νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία την Παρασκευή

Συγκλονιστική διάσωση τουριστών στον Αώο ποταμό – Βίντεο από την υπερπροσπάθεια της ΕΜΑΚ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38