search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Οι εκλογές δεν… πτοούν τον τουρισμό

07.04.2023 06:00
tourismos_new

Παρά το γεγονός ότι είχαν εκφραστεί φόβοι ότι η μακρά προεκλογική περίοδος θα επιδράσει αρνητικά στην πορεία του τουρισμού στη χώρα, φαίνεται ότι αποδεικνύονται ως ώρας αβάσιμοι.

Αντιθέτως, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στα χέρια του ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο τουρισμός στην Ελλάδα μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλύτερα από πέρσι την ίδια περίοδο, με την αύξηση να κυμαίνεται μεταξύ 10% και 20%.

Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι η επιβατική κίνηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταγράφει αύξηση σχεδόν 60%, ενώ σε ορισμένες περιοχές της χώρας, οι πληρότητες για την πασχαλινή περίοδο αγγίζουν ακόμα και το 100%.

Με απλά λόγια, μπορεί οι εκλογές να προκαλούν… δυσλειτουργίες σε διάφορα κομμάτια του κράτους, αλλά τον τουρισμό δεν τον πτοούν με τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο… τούμπα για τον Άδωνη Γεωργιάδη (video)

«Σφίγγα» η ΝΔ για το Επικρατείας

Κώστας Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ Meta και το TikTok (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53