search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:45
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: «Στόχευσες τα μάτια μου, αλλά η καρδιά μου χτυπάει ακόμα»

08.04.2023 17:12
angelina-jolie

Στο πλευρό των διαδηλωτών που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις στο Ιράν για τον θάνατο της της Mahsa Amini από την αστυνομία Ηθών της χώρας τον Σεπτέμβριο του 2022, βρίσκεται η αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Συγκεκεριμένα, για όλους εκείνους τους διαδηλωτές που έχασαν το ένα ή και τα δύο μάτια τους από την αστυνομική βία στο Ιράν, η Αντζελίνα Τζολί επανέρχεται με μία δημοσίευση στο Instagram.

«Σκέφτομαι τους νέους στο Ιράν που έχουν τραυματιστεί στα μάτια, επειδή διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία της Mahsa Amini, όπως η Εlahe Tavokolian και ο Zanier Tondro. Πολλοί επιζώντες έχουν χάσει την όρασή τους στο ένα ή και στα δύο μάτια. Είναι μια υπενθύμιση για το τίμημα που πληρώνουν οι νέοι Ιρανοί στον αγώνα τους για τα δικαιώματα και την ελευθερία», αναφέρει η διάσημη ηθοποιός.

Μάλιστα, η ηθοποιός πρόσθεσε στη δημοσίευσή της και φωτογραφίες της Εlahe Tavokolian και του Zanier Tondro ενώ χρησιμοποίησε την  περίφημη φράση της Elahe Tavokolian: «Στόχευσες τα μάτια μου, αλλά η καρδιά μου χτυπάει ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος σε Χάρι: «Δεν είμαι Τράπεζα»

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Για 4η μέρα στο νοσοκομείο – Τι διαρρέουν συνεργάτες του

Μπάιντεν: Η κυβέρνησή μου θα «πολεμήσει» την απόφαση που απαγορεύει την κυκλοφορία χαπιού για την άμβλωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:44