search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:53
MENU CLOSE

Ελένη Χατζίδου για το Breakfast@Star: «Αν σκεφτόμασταν ότι πάμε απέναντι στα θηρία, δεν θα κάναμε τίποτα»

09.04.2023 14:47
xatzidou

Για το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα και τα σχέδια που κάνουν για τη συνέχεια μίλησαν στο περιοδικό «Τύπος TV» του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι, που έχει αναλάβει φέτος την παρουσίαση της πρωινής ζώνης στο STAR, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό.

«Φοβηθήκατε» καθώς είχατε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους με πορεία και εμπειρία, όπως τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελεονώρα Μελέτη;

Ε.Χ: Σίγουρα ήταν πρόκληση αλλά αν σκεφτόμασταν «πού πάμε εμείς απέναντι στα θηρία;», δεν θα κάναμε τίποτα. Μου αρέσει που προσπαθούμε συνεχώς να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η άποψη του καναλιού, άλλωστε, ήταν να είμαστε αληθινοί. Δεν θελήσαμε να μιμηθούμε κάποιον. Θέλουμε μια εκπομπή ψυχαγωγική με θετική διάθεση. Εννοείται ότι έχουμε να διαχειριστούμε και θέματα επικαιρότητας, δεν είμαστε αρμόδιοι αλλά με σοβαρότητα τοποθετούμαστε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχουμε.

Ε.Π: Θεωρώ ότι είναι υγιές το να έχεις να ανταγωνιστείς πρόσωπα και εκπομπές. Θα ήταν ωραίο να ήμασταν μόνοι μας; Είναι σπουδαίο για εμένα ότι δύο άνθρωποι όπως εμείς έχουμε βήμα και ότι ακούγεται και μία νέα φωνή στον κόσμο. Η προσπάθεια η δική μας έχει να κάνει περισσότερο με το να ανταγωνιστούμε τον εαυτό μας. Θέλουμε να δίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας. Δεν πάεμ να γίνουμε καλύτεροι εμείς.

Αναφορικά με τα θέματα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα. Παρουσιάζουμε μία ψυχαγωγική εκπομπή και είμαστε μέλη της κοινωνίας αυτής. Σαφέστατα, λοιπόν, θα σχολιάσουμε ένα σοβαρό γεγονός για τη χώρα.

Πώς κυλά η χρονιά με το Breakfast@Star;

E.X: Γνωρίζουμε έναν νέο κόσμο και τον απολαμβάνουμε πολύ. Πάμε στη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι. Το φετινό εγχείρημα έχει μελέτη, απαιτεί να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά αλλά περνάμε καλά. Είμαστε, όμως, αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής και χαιρόμαστε για τη χημεία που έχουμε με την ομάδα μας.

Ε.Π: Είναι ένα ευτυχές γεγονός αυτό που συμβαίνει, μία ευκαιρία που τη θέλαμε πολύ. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού είμαστε, τι κάνουμε. Τον σεβασμό μας τον δείχνουμε με τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα. Η χημεία με τους ανθρώπους της εκπομπής «χτίζεται» και όταν σβήνουν τα φώτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε γνωρίσει μια μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή του Star, αλλά και τους συνεργάτες μας. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε, γιατί θέλουμε να έχουμε πορεία στον χώρο.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Θέλετε να συνεχίσετε στην πρωινή ζώνη, να πορεύεστε ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Ε.Π: Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε το Breakfast@Star.

Ε.Χ: Συμφωνώ. Θέλω να είμαστε οι δυο μας, με την ομάδα που ξεκινήσαμε. Δέσαμε με αυτή την ομάδα από την αρχή και δεν θέλουμε να τους αποχωριστούμε. Αν γίνει μια πρόταση ξεχωριστά, βέβαια, θα τη συζητήσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είμαστε απόλυτοι. Όμως, νιώθουμε ασφάλεια που έχει ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Νέες μετακινήσεις από την κόκκινη στην μπλε ομάδα (Video)

«Μαύρο Ρόδο»: Ποια ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά;

«Η γη της ελιάς»: Η δολοφονία του εισαγγελέα ταράζει τη Μάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:52