search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:30
MENU CLOSE

Αρσάκειο: Την απομάκρυνση των μαθητών που κατηγορούνται για bullying ζητούν οι γονείς του 15χρονου (Video)

11.04.2023 10:55
arsakeio psixiko98- new

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το περιστατικό bullying στο Αρσάκειο στο Αρσάκειο, με ομάδα μαθητών να δένει με πετονιά γύρω από το λαιμό έναν 15χρονο. 

Και άλλοι γονείς καταγγέλλουν ότι τα περιστατικά bullying είναι συχνό φαινόμενο στο Αρσάκειο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι γονείς του 15χρονου μαθητή υπογραμμίζουν πως, μετά την καταγγελία, το παιδί επέστρεψε στο σχολείο και οι συμμαθητές του τον αντιμετωπίζουν ως καταδότη.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στην αστυνομία πως τα βίαια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο στο σχολείο.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τυλίξουν με πετονιά τον 15χρονο, οι νταήδες του Αρσακείου είχαν κατεβάσει το παντελόνι σε έναν συμμαθητή τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του 15χρονου έχουν ζητήσει να απομακρυνθούν από το σχολείο οι μαθητές που έκαναν bullying στον γιο τους.

Εν τω μεταξύ και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει ζητήσει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές που έκαναν bullying στον 15χρονο, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος θα ζητήσει ποινικές διώξεις των υπευθύνων.

Οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων στο Αρσάκειο αναμένονται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί τόσο οι εμπλεκόμενοι μαθητές και το θύμα, όσο και οι κηδεμόνες τους, ενώ η διοίκηση του Αρσακείου με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Ξέσπασε η μητέρα του 15χρονου

Την ίδια στιγμή, όπως κατήγγειλε η μητέρα του θύματος, ο γιος της είχε αρχίσει να πέφτει θύμα bullying από πέρσι.

«Ήταν η ίδια παρέα μαζί με κάποιο άλλο παιδί που δεν είναι πλέον στο σχολείο που είχε ξεκινήσει από πέρυσι λεκτικό bullying», τόνισε.

«Την κατάσταση αυτήν τη διαχειριζόμουν εγώ με το σχολείο και με τον γιο μου με τις καθηγήτριες και τη διεύθυνση. Αυτά που γίνονται φέτος είναι απόηχος των περυσινών», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Έβαλε φωτιά με πετρέλαιο σε καφέ

Το ωράριο καταστημάτων τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πότε κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά

Bόλος: 48χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 70χρονη μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20