search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Πύργος: Δύο συλλήψεις για νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης – Νεαρός της κανόνιζε «ροζ» ραντεβού

12.04.2023 21:50
VIASMOS NEW

Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης κοπέλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψη δύο ατόμων στον Πύργο της Ηλείας από αστυνομικούς και της έρευνας που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου το βράδυ της Μ. Τρίτης σε γειτονιά του Πύργου εντόπισαν έναν αλλοδαπό να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο, Έλληνας, μαζί με την ανήλικη Ρομά.

Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη Ρομά σε διάφορους άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός  φέρεται να κανόνισε ερωτικό ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και την ανήλικη, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτικό ραντεβού που είχε με τον αλλοδαπό και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Οι δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Διαβάστε επίσης:

Kαιρός – Πάσχα: Χαλάει τη Μ. Παρασκευή, βελτιώνεται την Κυριακή, πού θα προλάβουν να ψήσουν οβελία

Παράνομες οι απεργίες έξι συνδικαλιστικών οργανώσεων κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο

Στη φυλακή ο 33χρονος αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32