search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:19
MENU CLOSE

Τζέιμι Φοξ: Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του για την υγεία του- Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

13.04.2023 08:40
jamie-foxx

Χθες, ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η κόρη του Κορίν. Η οικογένεια του ηθοποιού, με μια ανακοίνωση στο social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μόλις τη Δευτέρα είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το Back In Action στην Ατλάντα με την Κάμερον Ντίαζ.

Χωρίς να αποκαλύψουν τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο, η οικογένεια ενημέρωσε πως ο Φοξ βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και επείγουσα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας στο Instagram

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή», ξεκίνησε η δήλωση της κόρης του.

«Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Διαβάστε επίσης:

Tζέρεμι Ρένερ: Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι μετά το σοβαρό ατύχημα – Αποθέωση από τους θαυμαστές του (Videos)

Δημήτρης Γεωργαλάς: Τα… ψέματα που είπε για να πάρει διαφήμιση – Ήταν καλά τα λεφτά και έπρεπε να ζήσω (Video)

«Οι μαχητές των δρόμων» επιστρέφουν: Το νέο teaser δείχνει τον Τζέισον Μομόα έτοιμο για πόλεμο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:18