ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 05:13
MENU CLOSE

«Ζήσε αλλιώς»: Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην TV μετά από 14 χρόνια - Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή (Video)

14.04.2023 12:17

Τη δυναμική της επιστροφή στην τηλεόραση έπειτα από 14 χρόνια αποχής ετοιμάζει η Σοφία Αλιμπέρτη την οποία θα δούμε στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ζήσε αλλιώς».

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς, αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά και προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, ώστε η ζωή μας να γίνει καλύτερη.

Συμπαρουσιαστής της Σοφίας Αλιμπέρτη θα είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες με τον οποίο θα αναδεικνύουν νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων, ενώ ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται με το κοινό καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή, θα συμμετέχει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία με μια ξεχωριστή στήλη, θα μας παρουσιάζει, ανά διαστήματα, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στον ΑΝΤ1 στις 16:00 θα μοιράζεται μαζί μας το motto της ζωής της: «Ζήσε αλλιώς».

Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

«Rick and Morty»: Έρχεται νέα anime σειρά μέσα στο 2023 (photo)

True Detective: Ήρθε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38
Exit mobile version