search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:57
MENU CLOSE

Κρήτη: Στα κρατητήρια θα κάνει Πάσχα η 63χρονη που πάτησε σκύλο με το αυτοκίνητό της και τον παράτησε (Video)

15.04.2023 14:54
skylos-traymatismos-new

Στα κρατήτηρια θα περάσει το Πάσχα η Ρωσίδα οδηγός που κατηγορείται ότι πάτησε σκύλο με το αυτοκίνητό της και κατόπιν τον εγκατέλειψε στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 63χρονη οδηγήθηκε, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια, απ’ όπου πήρε προθεσμία για την Τρίτη του Πάσχα.

Μέχρι τότε, σύμφωνα με το cretalive.gr, θα παραμείνει κρατούμενη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων, ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στον σκύλο.

Όπως φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα, είδε τον σκύλο, έκοψε ταχύτητα και θεώρησε ότι ο σκύλος είχε φύγει από τη μέση του δρόμου και μπορούσε να περάσει χωρίς να τον χτυπήσει.

Αναφορικά με την εγκατάλειψη του ζώου μετά τον τραυματισμό του από την ίδια, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε, γι’ αυτό και έφυγε από το σημείο.

Στην 63χρονη έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς με την γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να καταρρέει στο άκουσμα του ύψους του προστίμου.

Η ίδια εμφανίζεται συντετριμμένη και αισθάνεται πως στιγματίστηκε από το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Εμβόλισε περιπολικό και οδηγούσε για 7 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα – Στους 6 οι νεκροί (Video)

Πάσχα 2023: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη

Κρήτη: Τι ισχυρίζεται η γυναίκα που χτύπησε τον σκύλο με το αυτοκίνητο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:57