ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 06:22
MENU CLOSE

Λαμία: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια στα επείγοντα

16.04.2023 21:03

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο της Λαμίας το Μεγάλο Σάββατο (15/4) όταν ασθενής που πήγε στα Επείγοντα με προκάρδιο άλγος, επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια.

Επιχείρησε μάλιστα να την πιάσει από το λαιμό και την έβρισε. Ευτυχώς ο υπάλληλος σεκιούριτι που είχε αντιληφθεί την ένταση στις φωνές του ασθενή, επενέβη εγκαίρως και προστάτευσε τη νοσηλεύτρια, η οποία πάντως απέκτησε μια γρατσουνιά στο χέρι.

Ο ασθενής εξετάστηκε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο για το επεισόδιο ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και η διοίκηση του Ιδρύματος, που θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά για την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα.

Σύμφωνα με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά πάγια αρχή τους είναι η προστασία του προσωπικού και των ασθενών, καθώς και η διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν τη διασάλευση της. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι και στο πρόσφατο παρελθόν ακολουθήθηκε η δικαστική οδός, σε ανάλογο περιστατικό, ενώ πριν λίγο διάστημα υπήρξε δικαστική απόφαση για άλλο συμβάν, για το οποίο ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Σύλληψη 21χρονου με εκρηκτικά λίγο πριν την Ανάσταση

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καβάλα: Νεκρή μια 82χρονη (Video)

Πάσχα 2023: Οκτώ τραυματίες από κροτίδες και βεγγαλικά – Χειρουργήθηκαν δύο ανήλικοι

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16
Exit mobile version