search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με ασυγχώρητη ελαφρότητα προωθεί θεωρίες συνωμοσίας»

17.04.2023 18:57
oikonomou_0304_new

Με μια σκληρή τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνδέει τον εμφύλιο στο Σουδάν με το Predator, κατηγορώντας τον ότι «αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας».

«Μετά την πανδημία, που για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πανδημία Μητσοτάκη, την εισαγόμενη ακρίβεια που προκάλεσε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακρίβεια Μητσοτάκη, την κλιματική κρίση και τις παγκόσμιες ανισότητες, για τις οποίες επίσης φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι και για τον εμφύλιο στο Σουδάν ευθύνεται ο πρωθυπουργός», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Την ώρα που η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για τους ελληνικής καταγωγής πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο Σουδάν, εν μέσω αιματηρού εμφυλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας από Κέρκυρα: «Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για τον λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική»

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους – Το αναστάσιμο φως ας σημάνει μια πραγματικά νέα αρχή (Video)

Πάσχα 2023: Στην Προεδρική Φρουρά η Σακελλαροπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06