search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Λευκός Οίκος: Ο εισβολέας με … πάνα που αναστάτωσε τη φρουρά ασφαλείας

18.04.2023 23:44
lefkos oikos nipio eisvoleas- new
Twitter ABC

Ένα αγοράκι κατόρθωσε να παρεισφρήσει την Τρίτη στον κήπο του Λευκού Οίκου, παραβιάζοντας την περίφραξη στο βόρειο τμήμα του, προτού απομακρυνθεί από άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Οι φρουροί «βρέθηκαν αντιμέτωποι στο βόρειο τμήμα της περίφραξης του Λευκού Οίκου με έναν “περίεργο” νεαρό επισκέπτη, ο οποίος παρείσφρησε για λίγο στον προαύλιο χώρο» της προεδρικής κατοικίας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναδημοσιεύουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Τα συστήματα ασφαλείας του Λευκού Οίκου ενεργοποιήθηκαν, προκαλώντας την κινητοποίηση της Μυστικής Υπηρεσίας. Το νήπιο παραδόθηκε γρήγορα στους γονείς του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ Άντονι Γκουλιέλμι.

Η βόρεια πτέρυγα του προαύλιου χώρου του Λευκού Οίκου αποκλείστηκε για λίγη ώρα έως ότου ο μικρός εισβολέας – ένα αγοράκι περίπου 2-4 ετών, το οποίο φορούσε πάνα – απομακρυνθεί από τους φρουρούς και δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους γονείς του.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: 4 νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε αυτοκινητόδρομο στο Μέιν

Βασιλιάς Κάρολος: Οι μισοί Βρετανοί δεν θέλουν να χρηματοδοτηθεί από το κράτος η τελετή στέψης του

Σουδάν: «Εύθραυστη» εκεχειρία 24 ωρών, πυρά ξανά στο Χαρτούμ – Ώρες αγωνίας για τους Έλληνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46