search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Κυκλοφορήστε στην πόλη με στυλ και άνεση χάρη στο αμιγώς ηλεκτρικό Citroen Ami

19.04.2023 10:20
3317839-soab47v11f

Το premium gadget Ami είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε την πρωτεύουσα, καθώς η Αθήνα είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.

Είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, μαγεία ρομαντισμό και ιστορικότητα… Η Αθήνα, η Γη των Θεών, με πλούσια πολιτιστική ιστορία και αμέτρητα αξιοθέατα έχει πολλά υπέροχα μέρη που μπορούμε να εξερευνήσουμε! Το Ami της Citroen είναι o κύριος εκφραστής της αστικής μετακίνησης – δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι όλοι θέλουν να βγάλουν selfie μαζί του! – και η καλύτερη επιλογή για να περιηγηθείτε σε γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της πόλης των Αθηνών.

Το Citroen Ami είναι ένα πραγματικά δημοφιλές φαινόμενο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και premium gadget. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση του ελληνικού αγοραστικού κοινού, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η Citroen Hellas κατάφερε να είναι ο πρώτος εισαγωγέας στην Ευρώπη που θα εμπορεύεται το Ami.

Ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroen για καινοτομία, τη δέσμευση της μάρκας στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2, ενώ έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών: μπορεί να το οδηγήσει κάποιος από την ηλικία των 16 ετών (στην Ελλάδα) και η τιμή του είναι μοναδική, αφού ανέρχεται στα 7.350 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β’ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ για νέους κάτω των 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ και η τελική τιμή τού οχήματος δεν ξεπερνά τα 6.350 ευρώ!

Οι συμπαγείς διαστάσεις του διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε περίπου τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία των 75 χιλιομέτρων.

Τι άλλο να ζητήσει κάποιος για να περιηγηθεί μαζί του σε μέρη όπου μπορεί να θαυμάσει όλη την Αθήνα, εστιάζοντας στη θάλασσα!

Ξεκινάμε λοιπόν τη βόλτα μας από τη Λίμνη Βουλιαγμένης, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε με το greentech όχημά σας… Η φύση έχει στήσει ένα ιδιαίτερο, σχεδόν μυστικιστικό σκηνικό πλάι στον Σαρωνικό, «τοποθετώντας» μια λίμνη ανάμεσα στα απόκοσμα βράχια, την οποία «ακολουθούν» πολλοί θρύλοι. Εσείς μπορείτε απλώς να αρκεστείτε στο να φωτογραφίσετε (νοητά ή κυριολεκτικά) το υπέροχο τοπίο. Τι πιο όμορφο από το να θαυμάσετε αυτό το υπέροχο μέρος με το πιο trendy όχημα πόλης… Και μην ξεχνάτε, με αυτό το top cool technology gadget θα βγάλετε τις ωραιότερες selfie, μια και οι πόρτες τού Ami ανοίγουν ανάποδα!

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη έως την αγορά και την παράδοσή του. Εξίσου σημαντικά είναι και τα test drives που προσφέρονται, μαζί με τα κανάλια διανομής/αντιπροσωπείες Citroen, που φτάνουν σε ένα εξόχως κολακευτικό νούμερο.

Αν πάλι θελήσετε να συνεχίσετε τη βόλτα σας για ψώνια στην πόλη με φόντο τη θάλασσα, η Γλυφάδα είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Η οδός Μεταξά είναι ένας από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης των νοτίων προαστίων, ενώ στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για να δοκιμάσετε ψάρι και θαλασσινά. Παρέα με αυτό το «κουλ» όχημα, του οποίου το αμίμητο στιλ προάγει τη μικροκινητικότητα αναψυχής, η βόλτα σας θα γίνει μια διασκεδαστική εξόρμηση!

Ποιος θα έλεγε όμως όχι και σε μια φινετσάτη βόλτα για ψώνια στις αγορές και τα εμπορικά κέντρα της Αθήνας; Το πάρκινγκ με αυτό το αμάξι είναι πανεύκολο λόγω των διαστάσεών του και μπορεί ακόμη να «σφηνώσει» σε χώρους όσο το πλάτος του, δηλαδή μπορείτε να σταθμεύσετε και κάθετα! Με 2,41 μ. μήκος, 1,39 μ. πλάτος και 1,52 μ. ύψος το Ami αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτικό, αφού καταλαμβάνει μισή θέση πάρκινγκ.

Η πλούσια γκάμα Ami εμπνέει για δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού, ενώ οι στιλιστικές του λεπτομέρειες με μια φρέσκια στην όψη εκδοχή ενθαρρύνει τους επιβάτες να προσεγγίζουν κάθε διαδρομή με χαρά. Το εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με πολλά λειτουργικά αξεσουάρ, όπως βάση για το smartphone, έχει τρεις αποθηκευτικούς χώρους, διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό, γάντζο για να κρεμάτε το τσαντάκι σας. Η… χλιδάτη πλευρά του είναι εμφανής!

*Η Citroen συνεχίζει να καινοτομεί και για τους επαγγελματίες με την κυκλοφορία του My Ami Cargo, μια μοναδική και έξυπνη λύση ηλεκτρικής διανομής, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του Ami. O συνολικός όγκος φόρτωσης ξεπερνά τα 400 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο φθάνει τα 140 κιλά, χάρη στον βελτιστοποιημένο μεταβλητό διαθέσιμο χώρο που καταλαμβάνει τη θέση του συνοδηγού. Αυτή η νέα ηλεκτρική πρόταση αποτελεί μια ευέλικτη και μοντέρνα απάντηση στις νέες ανάγκες κινητικότητας τοπικών εταιρειών για διανομές και παραδόσεις προϊόντων, εμπόρων, τεχνιτών, αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, τοπικών αρχών και διοικήσεων, ακόμη και κατασκευαστών.

Γι’ αυτό, λοιπόν, οι αγορές στην καρδιά της πόλης είναι κάτι που ταιριάζει σε σας και στο Ami σας. Το Κολωνάκι αποτελεί την ιδανική επιλογή για ψώνια, μια και οι κεντρικοί του δρόμοι – Σκουφά, Πατριάρχου Ιωακείμ και Τσακάλωφ – είναι γεμάτοι με μαγαζιά επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Τα 7,20 μ. της διαμέτρου στροφής εξασφαλίζουν ευελιξία σε κάθε μανούβρα στην περιοχή, κάνοντας εύκολη τη ζωή του οδηγού! Την ίδια ώρα θα κινείστε αθόρυβα, προσφέροντας περισσότερη άνεση και ηρεμία στον συνεπιβάτη σας. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα ελαφρύ γεύμα στα ξακουστά καφέ και εστιατόρια της περιοχής.

Όσοι προτιμάτε τα βόρεια προάστια, μπορείτε να επισκεφτείτε την Κηφισιά, όπου θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε αναπαλαιωμένα κτήρια μοναδικής αρχιτεκτονικής, αλλά και σύγχρονα καλαίσθητα καταστήματα. Περάστε από τις βιτρίνες των οδών Κασσαβέτη, Λεβίδου, Παναγίτσας, Κολοκοτρώνη και Κυριαζή και χαρείτε τη βόλτα σας σε δρόμους με αιωνόβια πλατάνια, πολυσύχναστα καφέ και εστιατόρια. Τι πιο όμορφο από το να περιηγηθείτε σε αυτούς τους δρόμους με το Ami, το οποίο είναι κατασκευασμένο με σεβασμό στο περιβάλλον (το ΑΜΙ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως διαθέτει 100% ανακυκλώσιμα υλικά), χάρη στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία του!

Τώρα, αν θέλετε να συνδυάσετε τα ψώνια σας με φαγητό, ποτό ή μια ταινία στον κινηματογράφο, τότε τα εμπορικά της Αθήνας σάς περιμένουν να τα επισκεφτείτε. Περισσότερες επιλογές έχετε στα βόρεια προάστια και στα προάστια του Πειραιά, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε και κάποιο εμπορικό στα νότια (Άγιο Δημήτριο) ή τα δυτικά (στην περιοχή Αιγάλεω). Και θυμηθείτε ότι όσο εσείς κάνετε τα ψώνια σας μπορείτε να φορτίσετε και το Ami σας.

Στην καρδιά της πόλης, τώρα, οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να επισκεφτούν τα αθηναϊκά μουσεία, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, και να κάνουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά της Πλάκας. Επίσης μια επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι ιδανική επιλογή, αν σας γοητεύει το αφαιρετικό στιλ της προϊστορικής κυκλαδικής τέχνης, ενώ αν αγαπάτε τις πληθωρικές δημιουργίες μην αμελήσετε μια βόλτα στο Μουσείο Μπενάκη για σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια που μοιάζουν βγαλμένα από τα διαμερίσματα βυζαντινής αρχοντοπούλας. Μοναδικά κοσμήματα για όλα τα γούστα θα βρείτε και στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.Τέλος, εάν είστε λάτρεις της σύγχρονης τέχνης, στο πωλητήριο του Μουσείου Ηρακλειδών έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε μοναδικά αντικείμενα εμπνευσμένα από τα εκθέματα του μουσείου, ενώ στις γκαλερί του Κολωνακίου θα γνωρίσετε δημιουργίες σύγχρονων αναγνωρισμένων καλλιτεχνών και στο Γκάζι έργα νέων ανερχόμενων δημιουργών.

Το Citroen Ami είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό τετράτροχο όχημα πόλης, που μπορεί με αξιώσεις να αποτελέσει την εναλλακτική έναντι των δικύκλων, των ποδηλάτων και των πατινιών, και μάλιστα προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι.

*Η καινοτόμος ψηφιακή εμπειρία που εξελίχθηκε για το Ami μέσω του ξεχωριστού site πωλήσεων, θα είναι ανοιχτή στο My Ami Cargo, με τις σχετικές προσφορές και υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους τους επαγγελματίες. Το My Ami Cargo προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 7.350 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιδότησης Β’ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:40