search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Χριστοπούλου κατά Παπαθωμά: «Δεν πάει μόνο να ξεπλύνει τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα» (Video)

21.04.2023 12:53
christopoyloy-papathoma-new

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό» έγραψε χαρακτηριστικά, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» με τον Λευτέρη Πλασκοβίτη, σκηνοθέτη, καλλιτεχνικό διευθυντή ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης να εκφράζει, επίσης, την άποψή του, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω ανάρτηση «γελοία».

«Είναι γελοία αυτή η ανάρτηση. Υπάρχει μια καταγγελία, πρέπει να σεβαστούμε την καταγγελία και το φερόμενο ως θύμα», είπε και πρόσθεσε: «Μέσα από τη γελοιοποίηση προσπαθεί να γελοιοποιήσει και το θύμα».

«Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση» είπε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Το 1555 μέρος της καθημερινότητας του πολίτη – Σε υψηλά επίπεδα η εξυπηρέτηση κλήσεων

Ναυάγιο στη Λακωνία: 80 οι διασωθέντες μετανάστες – Νεκρός ένας άνδρας

Μυρσίνη Ζορμπά: Το τελευταίο συγκλονιστικό κείμενο – «Η κλεψύδρα αδειάζει, ο φόβος διογκώνεται…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42