search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 16:18
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω» (Video)

21.04.2023 12:25
katerina-kainoyrgioy-new (4)

Μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη σε τοξικές σχέσεις που είχε κατά το παρελθόν.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, παρόλο που αντιλαμβανόταν την τοξικότητα σε σχέσεις της, εκείνη επέλεγε να προσπαθεί να τις σώσει αντί να απομακρυνθεί.

«Είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει αυτή η έκλειψη από χθες και φοβάμαι μην αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει. Φοβάμαι, με φοβάμαι. Ούτως ή άλλως να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Θέλω να πω ότι χθες ήταν μια πολύ σημαντική μέρα. Κλείνουν κύκλοι οριστικά και δεν ξανανοίγουν, παλιοί κύκλοι και είναι μια πολύ ωραία αφορμή για εσάς να κάνετε καινούργια πράγματα.

Να ανοίξετε νέους κύκλους, γενικότερα! Τέρμα στα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούργια. Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά. Και το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς λοιπόν τον κύκλο και πας σε άλλα γιατί έρχεται κάτι καλύτερο.

Επειδή μας παρακολουθεί και πολύς κόσμος, θέλω να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας. Είναι πάρα πολλές γυναίκες στη δική μου ηλικία που είναι μόνες τους και έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να καταλάβουν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς – Δεν έζησα ποτέ έναν μεγάλο έρωτα (Video)

Μαντόνα: Άκρως αποκαλυπτική η κόρη της σε εκδήλωση (Photos)

Τα λόγια του Μαρτίκα όταν νομίζει ότι οι κάμερες δεν γράφουν – «Διδάσκω Survivor» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 16:16