search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση της μητροκτονίας

22.04.2023 12:11
nekri-gynaika-xalkidona3

Ανατροπή στην υπόθεση του μητροκτόνου της Χαλκηδόνας. O 34χρονος που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα και συνελήφθη σκότωσε τη μητέρα του σε αγροτική περιοχή του Κορινού Πιερίας και στη συνέχεια αφού οδήγησε μια ώρα, έχοντας στο αυτοκίνητο το πτώμα της, την εγκατέλειψε κοντά στα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο όχημα στη θέση του συνοδηγού.

Ο μητροκτόνος, που αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Κατερίνης, πιθανότατα το πρωί της Κυριακής, συνελήφθη 20 ημέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα για ύποπτο άτομο που κινείται στην περιοχή. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην οδό Μπρούφα μόλις διαπίστωσαν ότι είναι ο άντρας που έψαχναν για τρεις εβδομάδες.

Όλο αυτό το διάστημα μετά τη δολοφονία, ο 34χρονος εκτιμάται ότι ήταν περιπλανώμενος, ωστόσο αυτό μένει να διαπιστωθεί από την περαιτέρω έρευνα των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα αισθητός στην Αττική

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ κατά αστυνομικών

Κοζάνη: Σφοδρή χαλαζόπτωση τα ξημερώματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:50