search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:32
MENU CLOSE

Βελόπουλος: «Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε ότι δεν μπορεί να ζήσει με 680 ευρώ»

22.04.2023 15:45
Πανεπιστήμιο Κύπρου «καρφώνει» Βελόπουλο: Δεν έχει πτυχίο από εμάς, παρά τα όσα ισχυρίζεται - Media

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά του πρωθυπουργού με αφορμή το προεκλογικό διάγγελμά του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «αμετανόητο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός».

«Μίλησε για μείωση φόρων ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο φόρο, ειδικό, στα καύσιμα. Ακόμα και τώρα ο πρωθυπουργός μίλησε για παροχές στους συνταξιούχους. Αδιανόητα πράγματα, διότι οι συνταξιούχοι ακόμα περιμένουν τις επικουρικές και τα αναδρομικά τους. Όσο για την άποψη του πρωθυπουργού για τον βασικό μισθό, ότι αύξησε το μισθό αυτό, να του υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος έλεγε ότι με 680 ευρώ δεν μπορεί να ζήσει ο ίδιος», σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για τη γεωστρατηγική του ανάλυση και την αναβάθμιση της χώρας, να του υπενθυμίσουμε ότι αυτός αποψίλωσε από όπλα τα νησιά μας. Ποια ισχυρή Ελλάδα, που έχει χάσει το όνομα της Μακεδονίας και κινδυνεύει να συρθεί να χάσει και το Αιγαίο; Και για το μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός πάλι είπε το ίδιο ακριβώς παραμύθι. Να του πούμε λοιπόν ότι χωρίς push back και με επιδόματα στους παράνομους μετανάστες δεν κάνεις μεταναστευτική πολιτική», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την επενδυτική βαθμίδα

Απάντηση Μυλωνάκη σε Βελόπουλο: Ξέρω πολλά, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Τσίπρας από Χαλκιδική: «Η 21η του Μάη θα είναι μία λαμπρή μέρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24