search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Yπόθεση Γεωργούλη: Η 38χρονη κακοποιήθηκε δύο φορές (Video)

22.04.2023 15:28
xronopoulou-georgoulis-1-new

Για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε στενός φίλος του φερόμενου θύματος, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος.

Μιλώντας στο MEGA, o κ. Βλάχος ανέφερε ότι η 38χρονη έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και επέλεξε να μιλήσει δημόσια από τον λογαριασμό της στο Facebook για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και κενά, και να σταματήσει ο κανιβαλισμός γύρω από την εικόνα της.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος τα περνάει όλα αυτά κακοποιείται δύο φορές όταν η ταυτότητά του βγαίνει στη δημοσιότητα με τέτοιο τρόπο», ανέφερε.

Από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ, στέλεχος του οποίου είναι η καταγγέλλουσα, κατηγορεί τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα για το πώς έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του ονόματος της δικηγόρου που προχώρησε στην καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή.

«Είναι ένας άνθρωπος με κατάρτιση, με αξιοπρέπεια, με στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και από τον πολιτικό φορέα που ανήκει, το ΠΑΣΟΚ, και είναι αποφασισμένη, στην προσωπική της περιπέτεια να δώσει έναν συλλογικό χαρακτήρα και ένα μήνυμα στις υπόλοιπες γυναίκες που πέρασαν κάτι αντίστοιχο να είναι δυνατές και να μιλάνε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, η καταγγέλλουσα «το χειρίστηκε σε απολύτως προσωπικό επίπεδο με τους δικηγόρους τους. Όλοι έμαθαν το περιστατικό όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει. Προστάτευσε την προσωπική ζωή της και δεν ήταν εύκολο. Εκ των υστέρων γνωρίζουμε πόσα πέρασε μια γυναίκα που ζούσε στο εξωτερικό, έζησε τον Γολγοθά, αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Όλη αυτή η διαδικασία συλλογής αποδείξεων είναι ένας προσωπικός ανήφορος για τις γυναίκες. Το γεγονός ότι έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο μετά από τόσα χρόνια την έχει κάνει να πατάει πιο γερά στα πόδια της. είναι πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη και αυτό που κάνει έχει αντίκτυπο στο πανελλήνιο».

Για την κατάσταση της υγείας της, ο κ. Βλάχος σχολίασε: «μένω σε αυτά που είπε η ίδια και έχει αποκαλύψει δημόσια. Εκ των υστέρων μπορώ να επιβεβαιώσω πόσο τραυματικό ήταν για μία γυναίκα που ζει στο εξωτερικό, είναι διάσημο πρόσωπο. φανταστείτε τι γίνεται στις γυναίκες που έχουν δεν τη νομική στήριξη ή την κατάρτιση να απευθυνθούν στις αρχές. Έχω εκπλαγεί με την ψυχραιμία και της διαχείρισής της στο ζήτημα».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την επενδυτική βαθμίδα

Απάντηση Μυλωνάκη σε Βελόπουλο: Ξέρω πολλά, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Τσίπρας από Χαλκιδική: «Η 21η του Μάη θα είναι μία λαμπρή μέρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:00