search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:19
MENU CLOSE

J2US: «Λύγισε» η Δρούτσα με την έκπληξη του Πασχάλη Τερζή (Videos)

23.04.2023 09:30
droutsa_terzis

Νοσταλγία και συγκίνηση γέμισε το πλατό του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ακούστηκε η φωνή του σπουδαίου ερμηνευτή Πασχάλη Τερζή.

Στο χθεσινοβραδινό live του μουσικού show η Εύη Δρούτσα και ο Μπο ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος».

H Εύη Δρούτσα, η οποία έχει γράψει τους στίχους, «έσπασε» στα μισά του τραγουδιού, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Η συγκίνηση κορυφώθηκε λίγο αργότερα, όταν ακούστηκε στο πλατό η φωνή του Πασχάλη Τερζή.

«Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους, με έκανες κομμάτια πάλι!», είπε αρχικά ο σπουδαίος τραγουδιστής. «Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα. Γλυκιά μου Εύη», συνέχισε απευθυνόμενος στη στιχουργό με εκείνη να σχολιάζει πως η φωνή του είναι αυτή που την κάνει να κλαίει.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον τραγουδιστή αν του άρεσε η ερμηνεία της Εύης Δρούτσα, τότε εκείνος απάντησε πως δεν μπορεί να την κρίνει. Εκείνη, συνέχισε, είναι εκείνη που του έδειξε πώς να το τραγουδήσει, καθώς ήταν ο άνθρωπος που το “γέννησε”.

«Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα, που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και τη Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία», κατέληξε ο Πασχάλης Τερζής.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 5 ετών

Μπαλτατζή: «Έλεγα στον άνδρα μου να βρει άλλη γυναίκα» (Video)

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά το χειρουργείο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:13