search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Μπογδάνος στο topontiki.gr για το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο: «Έχουμε να κάνουμε με καθεστώς»  

27.04.2023 20:43
bogdanos_new

Εκτός εκλογικής κούρσας βρέθηκε το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου μετά τα το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου.  

Σύμφωνα με την απόφαση, το σύμβολο αλλά και το όνομα του κόμματος ήταν αυτό που οδήγησε το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου να μην επιτρέψει στο συγκεκριμένο συνασπισμό να κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε, πως οι κ.κ. Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου αντέγραψαν το όνομα του. 

Σε σχόλιο του στο topontiki.gr ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει: «Έχουμε να κάνουμε με καθεστώς. Με γελοίες προφάσεις κόβουν ακόμα ένα κόμμα που τους απειλεί». «Μαύρη μέρα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς»συμπληρώνει. 

Παράλληλα ο πρώην δημοσιογράφος επισημαίνει πως το κόμμα ετοιμάζεται για τις εκλογές του Ιουλίου. «Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Ο διωγμός μας δυναμώνει. Θα είμαστε παρόντες στις κάλπες του Ιουλίου και θα νικήσουμε», τονίζει χαρακτηριστικά.  

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι… ΚΟΤΕΣ που κατεβαίνουν στις εκλογές

Δημοσκόπηση MRB: Στο 4,8% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Τα σενάρια για τις έδρες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα στην Τουρκία από την Ξάνθη (LIVE)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59